Newsletter
Email:

Ποία είναι η Starfire ???

 

Η STARFIRE, μία συνεχώς ανερχόμενη δύναμη στον κλάδο της θέρμανσης, ιδρύθηκε το 1982 με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Είναι εισαγωγική και κατασκευαστική εταιρεία και δραστηριοποιείται στο χώρο των δομικών προϊόντων. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της βρίσκονται σε ιδιόκτητο οικόπεδο 10.000 m2, στη περιοχή της Θεσσαλονίκης, σε ένα άρτια εξοπλισμένο συγκρότημα.

Όλη η κατασκευή των τζακιών της σειράς K EVO είναι από χάλυβα υψηλής ποιότητας ηλεκτροσυγκολλημένο σαν ένα μονοκόμματο σώμα (MONOBLOCCO) και απόλυτα στεγανό. Ο χώρος καύσης των ξύλων είναι επενδεδυμένος από χυτοσίδηρο (μαντέμι) σε όλη του την επιφάνεια. Η επιλογή του συγκεκριμένου υλικού έγινε διότι είναι:

  • Ανθεκτικότερο στη χρήση από οποιοδήποτε άλλο πυρίμαχο υλικό
  • Δεν αλλάζει ο χρωματισμός του
  • Έχει μικρότερο πάχος
  • Αποκαθιστάται εύκολα όπου και όποτε χρειαστεί

Όλα τα μοντέλα είναι κατασκευασμένα επάνω σε κοινό μεταλλάκτη και,  διαφέρουν στο σχήμα και στο μέγεθος, και για αυτό ακριβώς τον λόγο έχουν την ίδια θερμική απόδοση. Τα περισσότερα εξαρτήματα είναι ίδια για όλα τα μοντέλα με αποτέλεσμα το κόστος κατασκευής και συναρμολόγησης να διατηρείται σε χαμηλά επίπεδα ενώ η ποιότητα σε άριστο βαθμό, γεγονός που τα καθιστά ως τα πλέον ανταγωνιστικά στην αγορά.

Η παραγωγή της ενεργειακής εστίας K EVO 80/100/120 είναι σύμφωνη με το εναρμονισμένο πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ 13229.02 που αφορά στις απαιτήσεις ασφαλείας που πρέπει να πληροί σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία 89/106 περί Δομικών Υλικών.

Η πόρτα σε όλη τη σειρά των προϊόντων έχει στιβαρή κατασκευή από ατσάλι τόσο στο σύνολο του πλαισίου όσο και στην κάσα, έχει αθόρυβη λειτουργία ακόμη και σε βάθος χρόνου και διαθέτει κεραμικό τζάμι με αντοχή σε θερμικό σοκ 800o C. Η πόρτα είναι συρόμενη προς τα επάνω και ανοιγόμενη προς τα έξω διευκολύνοντας έτσι τον καθαρισμό της. Η κίνηση γίνεται με αντίβαρο, ατσάλινο συρματόσχοινο, καρουλάκια με ρουλεμάν και ασφάλεια ώστε να μην βγαίνει το συρματόσχοινο.

Η όλη κατασκευή της πόρτας στηρίζεται και κινείται επάνω σε κατακόρυφους άξονες με κουζινέτα και στο επάνω εξωτερικό μέρος φέρει καπάκι για την προστασία του μηχανισμού κατά την τοποθέτηση. Η ρύθμιση του οξυγόνου για την καύση γίνεται από το τάμπερ στο δεξί κάτω μέρος της πόρτας και η έξοδος των καυσαερίων από το τάμπερ που λειτουργεί αυτόματα στις θέσεις ΟΝ – OFF με το κλείσιμο και το άνοιγμα της πόρτας αλλά και χειροκίνητα σε ενδιάμεσες θέσεις. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του τζακιού η πόρτα θα πρέπει να είναι κλειστή ή εντελώς ανοιχτή και όχι σε ενδιάμεση θέση. Η ύπαρξη πόρτας στο ενεργειακό τζάκι εξασφαλίζει επιπλέον πλεονεκτήματα, που αφορούν την ασφάλεια, την απόδοση της εστίας, την οικονομία των ξύλων και τη θέα που προσφέρει.

Προαιρετικά όλα τα μοντέλα της σειράς K EVO δέχονται ventilator με αυτόματο ρυθμιστή στροφών και παροχής 1000m3/h αέρα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη γρήγορη ροή ζεστού αέρα στο εσωτερικό του σπιτιού και την καλύτερη κατανομή και διοχέτευσή του σε άλλους χώρους πέρα από αυτόν που βρίσκεται το τζάκι. Λειτουργεί με θερμοστάτη εξασφαλίζοντας ζεστό αέρα όχι μικρότερης θερμοκρασίας από 45o C και όχι μεγαλύτερης των 100o C διατηρώντας έτσι και την απαιτούμενη σχετική υγρασία στο χώρο.

 

 

 

Τα ενεργειακά τζάκια της σειράς K EVO της Starfire είναι τα μοναδικά με 7 χρόνια εγγύηση και μοτέρ 1000 m3/h το ισχυρότερο στην αγορά.
 
 
 
 
 
 

Εμείς και δεκάδες καταναλωτές στον νομό της Κέρκυρας τα εμπιστευόμαστε!

Εσείς?

 

 

Ελάτε τώρα στην έκθεσή μας και γνωρίστε την μοναδική σειρά K EVO της Starfire !!

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ενεργειακά αερόθερμα τζάκια της Ελληνικής Starfire πατήστε εδώ .

S80 Κεντρικό

5 χρόνια ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

K EVO 80 ΙΣΙΟ

7 χρόνια γραπτή εγγύηση !! Ετοιμοπαράδοτο !!

K EVO 80 ΤΡΙΠΛΕΥΡΟ

7 χρόνια γραπτή εγγύηση !!

K EVO 80 ΠΡΙΣΜΑΤΙΚΟ

7 χρόνια γραπτή εγγύηση !! Ετοιμοπαράδοτο !!

K EVO 80 ΔΕΞΙ

7 χρόνια γραπτή εγγύηση !! Ετοιμοπαράδοτο !!

K EVO 80 ΑΡΙΣΤΕΡΟ

7 χρόνια γραπτή εγγύηση !! Ετοιμοπαράδοτο !!

K EVO 100

7 χρόνια γραπτή εγγύηση!!Ετοιμοπαράδοτο !!

K EVO 120

7 χρόνια γραπτή εγγύηση !!